Ett kompakt kök

För ett tag sedan gjorde vi om i köket, förut hade vi bara tre skåp med fri yta ovanför. Där förvarade vi kokböcker och lite annat. Nu har min händiga sambo kirrat dessa överskåp ovanför de gamla. Det är ombyggda Ikeaskåp, då det inte fanns några som passade måtten på de gamla skåpen, så det blev en del pyssel att fixa till. I mitten körde vi på ett öppet skåp där min bättre hälft kan förvara sina älskade kokböcker. Tycker resultatet blev bra och vi behöver inte längre oroa oss för dammet som samlades där uppe förut. Samtidigt passade vi även på att måla om samtliga luckor och byta ut handtagen mot dessa som är i en lite mer latligare stil än de tidigare som var mer moderna (och fula, tyckte i alla fall jag).  
 
 
 
 
 
 

Walk in closet - Förvaring på liten yta

Här är våran walk in closet som min kära sambo har byggt. Här förvarar vi alla våra kläder, skor och mycket annat. De fyra skjutdörrarna går att öppna från olika håll. Bakom en av dem döljer sig en trappa som leder upp till sovloftet ovanför. Takhöjden inne i garderoben är helt perfekt för mig, sambon får dock huka sig en aning för att kunna ta sig in.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Att återanvända vinkorkar

Förra året pysslade jag en hel del med vinkorkar.  Egentligen är det bara fantasin som sätter stopp för vad som skulle vara möjligt att skapa med detta material. Här är några av mina skapelser som jag fortfarande har kvar.